ludvig & hugo


Under två veckor har vi haft Ludvig och Hugo som praktikanter på studion. Vi lär se mer av grabbarna i framtiden om de fortsätter på samma bana som de slagit in på. Olika uttryck och intressen men öga för bild, form och färg. Riktigt roligt att få dela tiden med killarna. Deras praktiktid har fyllts av allt från ljussättning och julpyssel till glaskrossning. Vi behövde lite fina glasskärvor till en bild och Hugo fixade biffen med glädje.

 

 

espressomaskiner
Förutom termer som slutartid, bländare och scheimpflugeffekt hanterar vi också crema, macchiato och latte. Välkomna förbi på ett smakprov.  

 

Bland jäsande degar, nybakade bullar, kakor och bröd plåtade vi glada bagare och konditorer på City Gross.

















Fest och glädje var temat för Välamagasinet som vi denna gång fotograferade på Örenässlott tillsammans med webbyrån Petra.




 



















Bland julbockar, pepparkakor och grankvistar steg julstämningen samtidigt som julklappsidéerna blev fler när vi plåtade julbilder för Malmös Kv. Caroli tillsammans med Guts & Glory





under våren och sommaren har vi grillat nästan varje vecka för att göra snygga bilder till citygross grilltema. vi plåtade mästergrillkocken ulrik lindelöv, receptbilder i massor och råvarubilder.

 










en smakrik dag på studion blev det när vi plåtade inspirationsbilder för cantadou färskost. vi ville tillsammans med ekros/hultberg visa vad man mer kan göra med denna goda ost utöver att bara öppna locket och njuta. en personlig favorit är pepparrot.




 
Den härliga tidningen Elle finns numera för ipad och vi fick plåta och tuscha annonsbilden till lanseringen.elle ipad








Det är inte ofta man är i fas med säsongerna och mina vänner har vid det här laget fått lära sig att runt oktober månad brukar jag komma och rota runt i deras källare och förråd efter den perfekta jul och nyårsrekvisitan. Så även i år. Vi gjorde en fotografering av en nyårsmeny för Femina med den duktige kocken Andreas Lundh från Gastronomibutiken. Trerätters menyn var fantastisk så det är bara att hålla utkik efter decembernumret av tidningen så har ni käket fixat till nyårsafton. Lätt som en plätt..
Bloggfoto: Ludvig Eriksson